Groep 1-2


Welkom in groep 1-2!

Dit is groep 1-2!

In groep 1 en 2 bieden we de kleuters een omgeving, waarin het kind zich veilig en geborgen voelt. We zorgen ervoor dat de kinderen zoveel mogelijk kleuter mogen zijn. Op onze school zitten de jongste en oudste kleuters bij elkaar. Samen met de peuterspeelzaal en het kinderdagverblijf volgen we zoveel mogelijk dezelfde thema’s.  

De manier van werken is anders dan die in de overige groepen. Kleuters ervaren wat het betekent om een hele dag in een groep te zijn en wat de school allemaal van hen vraagt.

Spel is heel belangrijk voor de ontwikkeling. Spelenderwijs of met gerichte opdrachten oefenen de kleuters met taal, rekenen en schrijven. Er wordt gespeeld en gewerkt aan tafels, in speel – en werkhoeken, buiten op ons eigen speelplein en in de speelzaal. De kleuters kunnen veel van elkaar leren en ze kunnen elkaar daarbij helpen. De sociale ontwikkeling is hierbij een belangrijk onderdeel.

Omdat elk kind uniek is, werken wij met ontwikkelingsmaterialen en activiteiten die aansluiten bij de eigen ontwikkelingsfase van het kind. De vorderingen van de kinderen worden bijgehouden en deze resultaten worden ook met de ouders besproken. Mede door de grote betrokkenheid van ouders weten we meer over wat hun kleuter nodig heeft. Zo maken we ons onderwijs passend voor ieder kind!

Dit is juf Saskia!

Ik ben Saskia en ik ben dit schooljaar de groepsleerkracht van groep 1-2. Ik ben getrouwd met Carlo en woon in Tholen. In mijn vrije tijd speel ik badminton en lees ik graag. We hebben een gezellige klas. Ik weet zeker dat het weer een heel erg leuk en gezellig schooljaar gaat worden. Ik zal proberen regelmatig foto’s van onze activiteiten te maken en op de website te laten plaatsen, zodat u van onze belevenissen kunt meegenieten.

Dit is juf Linda!

Mijn naam is Linda Glerum. Samen met Saskia Heijboer ben ik juf van groep 1-2, waarbij ik op donderdag voor de klas sta.

Ik vind het mooi om te zien hoe kleuters zich zo snel ontwikkelen, ook op sociaal gebied. Verder is het mijn doel om de kinderen een onvergetelijke kleutertijd te bezorgen. Ik maak vaak foto’s van onze activiteiten in de klas, houd daarom goed de website en Facebook in de gaten!

In mijn vrije tijd houd ik van films kijken, winkelen, lezen, reizen en natuurlijk samen met mijn man genieten van onze dochters Maxime en Elize.

Maak nu een afspraak!

Nieuwsgierig geworden naar onze school en ons onderwijsaanbod? U bent van harte welkom om eens een kijkje te komen nemen. Maak nu een afspraak met onze directeur Lucy Derks voor een leuke rondleiding en proef de sfeer op onze school!

Recent nieuws

Nieuws uit Groep 1/2

Kleuterkunstenaars! Onze kleuters worden de komende weken omgetoverd tot echte…

Kleuters op kabouterpad! Kaplaarzen aan, kaboutermuts op en wandelen maar!…

Lentekriebels bij de kleuters! Wat was het toch een heerlijk…

Nationale Voorleesdagen op de Rode Schouw! Dat lezen leuk is…

Even gluren bij onze kleuters! Onze kleuters zijn ondertussen weer…

Bekijk alle nieuwtjes

Facebook

*/?>

Twitter