RubiqS 5-6


Welkom in de RubiqS 5-6!

Basisschool de Rode Schouw biedt hoogbegaafde kinderen een passend lesprogramma, waarbij kinderen in een uitdagende leeromgeving in hun eigen tempo en op hun eigen niveau optimaal kunnen ontwikkelen.

In het schooljaar 2017-2018 werken we met twee klassen voor hoogbegaafde leerlingen: de zogenoemde RubiqS-klassen. We hebben een RubiqS-groep 5-6 en een RubiqS-groep 7-8. Kinderen voelen zich er thuis en kunnen zichzelf zijn. Naast alle reguliere vakken die worden aangeboden, zijn er extra vakken zoals filosofie, schaken en Italiaans. Tevens wordt er veel tijd besteed aan creatieve werkvormen en staat drama wekelijks op het programma.

Dit is juf Petra!

Sinds 2016 ben ik leerkracht in de Rubiqs groep 5-6. Mijn naam is Petra Slotboom – de Waal, ben 44 jaar jong en getrouwd met Marcel. Samen hebben wij 3 dochters en vind ik het heerlijk om met de hele familie samen te zijn. Ook wandel ik graag met onze twee honden en lees graag een goed boek. Na groep 7 en kleuters van School Oost, heb ik nu de Rubiqsgroep 5-6 onder mijn hoede. Daarnaast heb ik bijna de opleiding tot masterpedagoog afgerond. Op de Rode Schouw voel ik me als een vis in het water en kan me geen leerzamere omgeving voorstellen!

Kom bij ons langs!

Nieuwsgierig geworden naar onze school en ons onderwijsaanbod? U bent van harte welkom om eens een kijkje te komen nemen. Maak nu een afspraak met onze directeur Lucy Derks voor een leuke rondleiding en proef de sfeer op onze school!

 

 

Recent nieuws

Nieuws uit RubiqS-klas onderbouw

Musical RubiqS groep 5-6 Oh oh oh, wat waren juf…

Skate clinic op de Rode Schouw! Vandaag was een sportieve…

De Rode Schouw biedt ook volgend schooljaar hoogbegaafdenonderwijs aan, ook wel…

Beste ouders en verzorgers, Er is op dit moment veel…

Basisschool de Rode Schouw wint districtkampioenschap schaken! Wat een leuke…

Bekijk alle nieuwtjes

Facebook

*/?>

Twitter