Nieuwsbrief januari 2017


Nieuwsbrief januari 2017

Wat vliegt de tijd! De eerste maand van het nieuwe jaar is alweer voorbij en vol energie gaan we er weer tegenaan! We willen beginnen met iedereen een dikke pluim te geven. We zitten middenin de ‘citotoetsweken’ en we weten dat dit voor leerlingen een spannende tijd kan zijn. We hebben gemerkt dat zowel de leerlingen als leerkrachten hard werken om de toetsen zo goed mogelijk te maken en dat verdient een groot compliment. Zet ‘m op allemaal nog de komende periode! Gelukkig staan er naast alle toetsen, spreekbeurten en werkstukken ook nog een hoop leuke activiteiten op de agenda. Een paar voorbeelden: de vastenavendviering, de repetities voor het CKB leerorkest voor groep 5 en 6, de technieklessen voor groep 7 en 8, de musicalavonden, de paastoernooien, de Koningsspelen, de leerkrachtendagen, de schoolreis van groep 8 naar Texel en natuurlijk de jaarafsluiting! Kortom: een leuk programma voor de boeg in de tweede helft van dit schooljaar. We gaan er een mooie tijd van maken!

In de nieuwsbrief van januari wordt aandacht besteed aan de volgende onderwerpen:

  • Lezen (en voorlezen)
  • Een kijkje bij de kleuters
  • Aan de slag in het technieklokaal
  • Groep 8 haalt € 1.350,- op voor Heroes for Heroes!
  • Schaakdocent doet mee met Tata Steel Chess
  • Inloopspreekuur jeugdprofessional Hanneke Dekkers
  • Vakantierooster 2017-2018
  • Bericht van Mamaloe
  • Bericht van Peuterspeelzaal ‘t Klaverblaadje

Veel leesplezier!