Kinderboekenweek 2018


Vandaag is de Kinderboekenweek gestart. De Kinderboekenweek staat dit jaar in het teken van vriendschap en heeft als thema “Kom erbij!”. Tot en met de herfstvakantie zal dit thema centraal staan in de klassen. 

Opening Kinderboekenweek
Vanochtend om 11 uur hebben we samen met Joep en Teun en alle kinderen de Boekenweek feestelijk geopend. Verder staat er ook nog een gezellig boekenbal op de agenda op donderdag 11 oktober. 

 

 

Boekenbal donderdag 11 oktober
Op donderdagavond 11 oktober organiseren we van 18.30 – 19.30 uur een boekenbal op school! Van 18.30 t/m 19.00 uur wordt er in elke klas voorgelezen. Om 19.00 uur kunnen de kinderen in de klassen worden opgehaald en kunnen de ouders in de klassen nog kijken naar de mooie werkjes die de kinderen gemaakt hebben.

Voor de ouders staat er een lekker kopje koffie of thee klaar in de aula. In het technieklokaal wordt deze avond een boekenmarkt verzorgd door boekhandel Quist waar iedereen een kijkje kan nemen. Ook is onze schaakdocent René Punt aanwezig met meer informatie over Chessity en waar u vragen kunt stellen m.b.t. de schaaklessen op school. 

Alle kinderen (én leerkrachten) mogen lekker in hun pyjama naar school komen en evt. hun lievelingsknuffel meenemen. Kom dus langs, want we gaan er samen een gezellige avond van maken 🙂 !