Bedankt lieve juf Ria!


Na maar liefst 28 jaar hebben we vandaag afscheid genomen van juf Ria. Onze lieve conciërge heeft aangegeven te willen stoppen met werken om samen met haar te kunnen genieten van alle vrije tijd en mooie momenten die nog op hun pad komen. Wat heeft ze dat verdiend, maar wat gaan we haar missen…

Daarom hebben we met de kinderen juf Ria vandaag in het zonnetje gezet! Ze werd in de ochtend op de fiets opgehaald door de directrice en een aantal leerlingen uit groep 8. Met feestmuts op, ballonnen en slingers aan haar fiets kwamen ze aan op het schoolplein. Daar stond de rest van de school hun al op te wachten! Door feestelijk gekleurde bogen en met het gezang van de kinderen op de achtergrond, liep juf Ria nog een laatste ‘officiële’ keer naar de voordeur van de school. Wat een gezellig ontvangst!

Juf Ria is samen met haar man alle klassen langs geweest met een feestelijke traktatie. Alle groepen hadden natuurlijk ook een mooi cadeau voor Ria gemaakt. Van kleurige tekeningen, naar gezellige knutsels, lekkere chocolaatjes en mooie bloemen. Wat een verwennerij!

 

Als verassing waren de oud-collega’s ook nog even langs gekomen om gezellig even bij te kletsen.

Het team heeft na schooltijd nog een heerlijke lunch verzorgd en Ria een mooi cadeau overhandigd. Daarna was het tijd voor Ria en haar om lekker na te genieten van deze feestelijke dag.

Lieve juf Ria: bedankt voor alles, we gaan je echt missen!