De unieke samenwerking met kinderopvang Mamaloe komt voort uit de visie van ABBO om op alle scholen te komen tot kindcentra met een aanbod voor leerlingen van 0 tot 12 jaar.

Kinderopvang Mamaloe & Tussenschoolse opvang Mamaloe

Er is bewust gekozen om dit op onze schoollocaties vorm te geven in plaats van samenwerkingen aan te gaan met partners die dit op locaties buiten scholen aanbieden

Op alle schoollocaties van stichting ABBO worden door Mamaloe peutergroepen van 2 tot 4 jaar, kinderdagopvang van 0 tot 4 jaar, buitenschoolse opvang van 0 tot 12 jaar en tussenschoolse opvang van 4 tot 12 jaar aangeboden. Doorgaande ontwikkellijnen en leerlijnen van 0 tot 12 jaar vinden we essentieel. Verwevenheid van personeel van zowel Stichting ABBO als Kinderopvang en Tussenschoolse opvang Mamaloe en gezamenlijke scholing wordt in het belang van kinderen toegepast.

Kinderopvang Mamaloe biedt professionele, kwalitatief hoogwaardige kinderopvang aan in een warme huiselijke sfeer, waarin kinderen zich veilig en vertrouwd voelen, en waarin ze samen met andere kinderen spelenderwijs kunnen leren.  

Contactgegevens

Mamaloe kinderopvang
Dorpstraat 53
4661 HM Halsteren

T: 0164-682662
E: info@mamaloekinderopvang.nl