ZO Kinderopvang


zokinderopvangIn het bijgebouw op het plein naast basisschool de Rode Schouw biedt ZO voorschoolse en naschoolse opvang aan. ZO heeft 2 BSO groepen: de Sprinters van 4-7 jaar en de Skaters van 8-12 jaar en ze hebben een gezellige chillroom waar kinderen zich terug kunnen trekken om te computeren, te lezen of een spelletje te doen. Tevens biedt ZO opvang aan op studiedagen en in vakanties. Zij verzorgen dan een leuk programma.

Voor de tussenschoolse opvang die ZO op de Rode Schouw verzorgt is Esther Coppens (coördinator) uw aanspreekpunt. Met ingang van begin november gaat Esther met zwangerschapsverlof en zal Rachel Smit de coördinatie van haar overnemen.
U kunt ZO bereiken via: groenehart@zokinderopvang.nl

Wilt u gebruik maken van de opvang? Dan kunt u contact opnemen met Rachel Smit, vestigingsmanager of Esther Coppens, adjunct.

De gezellige en modern ingerichte ruimtes geven de kinderen een huiselijk gevoel.
Elke maand werkt ZO met thema’s. Voor de kinderen is de BSO vrije tijd en bij ZO is het motto: “Niks moet, veel mag”. ZO verzorgt ook workshops en sportactiviteiten/ survival voor de BSO kinderen en gaan geregeld op stap. U kunt altijd vrijblijvend een kijkje komen nemen op onze opvang. Zij staan u graag te woord.

ZO Kinderopvang
Rode Schouw 85
4661 VE Halsteren
T: 06-216 245 40
E: groenehart@zokinderopvang.nl
www.zokinderopvang.nl